Gevelisolatiesystemen

Bremax Bouw is de expert op het gebied van gevelisolatiesystemen. Wij zorgen voor levering, het aanbrengen en op maat maken van energiebesparende maatregelen voor woningen en bedrijfspanden.

Met het oog op de toekomst denken wij graag met u mee om een kwalitatief hoogstaand product af te leveren.

Bespaar Energie

Isolatie is een belangrijke factor om energie te besparen! Door uw woning of bedrijfspand goed te laten isoleren kan dit veel besparen voor zowel milieu als uw portemonnee. Tegenwoordig is ook de waardebepaling van het gebouw een belangrijk aspect.

Bij BremaxBouw isoleren wij het gebouw op een zo effectief mogelijke manier. Wij investeren graag in de toekomst en de kwaliteit.

Upgraden van uw gebouw

Bremax Bouw hecht veel waarde dat de verandering aan uw pand vlekkeloos verloopt. Of het nou gaat om onderhoudswerkzaamheden, nieuwbouw of een verbouwing, Bremax Bouw ontzorgt u graag. Ons product is al veel toegepast bij verschillende woningen en appartementen.

Bekijk een greep uit onze projecten.

Afwerking

Wij van Bremax Bouw dragen zorg voor een goede en juiste afwerking. Een afwerking met een steenstrip zie je steeds meer terug. Met oog voor detail bereiken wij het mooiste resultaat.

Wij beschikking over een eigen zagerij waar al uw zaagwerk op maat kan worden uitgevoerd.

Neem contact op met Alex Brenkman

Vanaf 2011 is Bremax Bouw expert op het gebied van gevelisolatiesystemen. Wij hechten dan ook waarde aan goede afspraken en duidelijke communicatie. Alex Brenkman is de contactpersoon binnen Bremax Bouw.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, een afspraak of offerte op maat.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag dan een offerte aan, u krijgt binnen enkele dagen een uitgewerkte prijsopgave met alle benodigde materialen. Heeft u liever direct informatie? Bel dan met 06 505 681 58.