Steenstrips & Stucwerk

Wij voorzien uw project graag van een totaalpakket. Met het team van vakmensen werken wij met de beste materialen en machines. Zo kunnen wij snel en vakkundig het werk leveren. En dit is ook kostenbesparend!

Steenstrips

Steenstrips kunnen worden toegepast op zowel nieuwprojecten als bestaande bouw. Steenstrips zijn stukken baksteen die in alle soorten en maten worden gezaagd. Onze zagerij is helemaal ingericht om dit voor u uit te kunnen voeren.

 

Het aanbrengen van steenstrips is vakmanschap.

 

Wij verlijmen de steenstrips op verschillende ondergronden. Of u nu kiest voor steenstrips op beton, cementvezel beplating of welke ondergrond dan ook, wij zorgen altijd voor de juiste voorbehandeling.

Stucwerk

Nadat de gevelisolatie voor uw project is voltooid is een perfecte afwerking van cruciaal belang voor perfecte resultaten in zowel bouwtechnisch als esthetisch aspect. Heeft stucwerk uw voorkeur, dan bieden onze vakprofessionals u het beste resultaat. Dit kan gelden voor interieur- en exterieur stucwerk in de afwerking naar uw wens.

Advies

Omdat wij graag voor het mooiste resultaat gaan, stellen we onze kennis graag ter beschikking. Wij gaan graag met u, de aannemer, of de architect in overleg voor een goede samenwerking met een perfect resultaat op kwaliteitsniveau.

Bremax neemt graag een directe rol aan als adviseur ten behoeve van duidelijke overeenstemming en voorkomen van verassingen in een later stadium van de bouw. Het ene systeem is in sommige gevallen namelijk simpelweg veel interessanter dan een ander. Wij maken graag een advies op maat, specifiek op uw project en uw wensen, waarbij we u tevens van een calculatie tot in detail voorzien.

Totaaloplossing voor uw gevel

Als expert in gevelsystemen is Bremax Bouw de partner die u volledig ontzorgt bij het hele proces. Van steigerwerk tot aan steenstrips, onze vakmensen staan voor u klaar. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u een eindresultaat realiseren waar u trots op kunt zijn.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag dan een offerte aan, u krijgt binnen enkele dagen een uitgewerkte prijsopgave met alle benodigde materialen. Heeft u liever direct informatie? Bel dan met 06 505 681 58.