Over ons

Bremax heeft een vooruitstrevende blik op gevelisolatiesystemen en is onderdeel van deze veranderende methode van bouwen. Hierbij behouden we de krachtige uitstraling van een stenen afwerking, terwijl we innoveren in de wijze van produceren en verwerken. Het resultaat is een sneller, duurzamer en goedkoper resultaat zonder in te leveren op kwaliteit.

 

Door middel van een totaalpakket ligt onze nadruk op volledig ontzorgen. In dergelijke vooruitstrevende bouw ondersteunen we onze opdrachtgever het liefst van idee tot resultaat. Hierbij bieden we projectgebonden adviezen in het voortraject, leveren we alle materialen, verzorgen we professionele applicatie en bieden consequente projectbegeleiding. Eén aanspreekpunt voor alle facetten van de gevelbouw voor het voordeligste tarief met het beste resultaat.

 

Onze passie ligt in het realiseren van projecten die gezien mogen worden. Wij leveren alle materialen ten behoeve van elk project, mede dankzij een eigen steenzagerij met unieke, zelfontwikkelde machines. Hiervan is één machine ontwikkeld om in slechts één handeling, razendsnel hoekstrips te zagen en is daarmee uniek in Nederland.

 

Missie

Onze liefde voor het Nederlandse Baksteenlandschap heeft geresulteerd in de missie om altijd voor het optimale kiezen bij onze projecten, waarbij we staan voor goede communicatie, de hoogste kwaliteit en partnerschap voor de lange termijn.

Visie

Wij willen een bijdrage leveren aan het toepassen van de nieuwste ontwikkelingen bij bouwprojecten. Met een toekomstbestendige blik gaan wij voor resultaten dankzij volledig ontzorgen van advies tot resultaat.