Steenzagerij

In onze eigen zaagfabriek worden door middel van onze unieke, zelfontwikkelde machines, al uw zaagwerk op bestelling uitgevoerd. Het is één van onze vele mogelijkheden om u een compleet pakket te bieden en uw project totaal te ontzorgen.

U kunt vanzelfsprekend ook uitsluitend gebruik maken van de diensten die onze zagerij biedt. Uiteraard verzorgen wij naast het zagen van uw steenstrips tevens het transport naar uw bouwlocatie.

Steenzagerij

Doordat wij onze machines zelf hebben ontwikkeld, heeft Bremax Bouw het gehele proces van productie, levering en aanbrengen in eigen beheer. Dit biedt ons de mogelijkheid om u ALLE vormen van steenstrips te kunnen leveren. Wij maken:

Strekken
Hoeken
Zolen
Hoekbakjes

Allen geheel naar uw wensen voor uw bouwproject.

Bremax-steenzagerij

In onze eigen zaagfabriek worden door middel van onze unieke, zelfontwikkelde machines, al uw zaagwerk op bestelling uitgevoerd. Het is één van onze vele mogelijkheden om u een compleet pakket te bieden en uw project totaal te ontzorgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag dan een offerte aan, u krijgt binnen enkele dagen een uitgewerkte prijsopgave met alle benodigde materialen. Heeft u liever direct informatie? Bel dan met 0344-234534